About me

My Photo
Wan Zulaikha Bt Wan Harith
View my complete profile

Motto

I am strong in my heart. I'm not a loser!

My Lovers

Faceblog


Powered by Blogger.

Friday, 3 June 2011

Kehidupan Di KMS

Assalamualaikum,
Hari ini sudah genap 2 minggu saya di Kolej Matrikulasi Selangor,
Waktu Orientasi memang tough sangat2,
Rasa ingin balik pun ada.
Ada kejadian tidak dingini telah berlaku,
Mungkin badan tak kuat sangat....
Akibatnya terpengsan...
nasib baik minggu pertama kuliah,
Semua berjalan lancar...
Pensayarah-pensayarah kat sini semua bagus-bagus...
Tak heran lah berjaya berasa di ranking ke 4 antara kolej matrikulasi di malaysia....
Kawan-kawan baru pun sporting gler....although ada yang susah nak tegur...
yelah....manusia kan ada mcm2 ragam....

Bilik pun bez...roomate semua baik-baik....
yang penat kena basuh baju sendiri lah...itu yang agak penat sikit ur...
Dah 2 kali cuti hujung minggu saya tak balik rumah...
Rindu kat rumah pun ada jugak....
Tapi dah terpaksa....

Nama blok asrama Polaris....sedap kan?
Dengar kata, blok Polaris blok paling terbaik tahun lepas...
memang pun....
ha3....

Makanan yang paling sedap di Cafe Orion...memang sedap...tak dinafikan
Sungguh malang apabila Cafe itu diantara dua blok asrama lelaki...
Sedih jugak...satu jauh...n satu lagi dikelilingi oleh kaum adam...
sesungguh nya tak selesa rasanya....

Minggu pertama belajar agak penat....tapi nak buat macam mana kan?
Dah pilih sini...sabar jelah.....
huhuhu



Read more...

Sunday, 15 May 2011

Updated Yongseo Couple

This time what happen to this couple?
Among kpop artist they should greet among them, right?
but it is diffrent with Yonghwa and Seohyun

One year they had spend together
Seems to make their relationship become much closer

Watch this Video

What you think?
Among SNSD member,
Yonghwa seems to see Seohyun only
He wave his hand toward Seohyun 
Although he know that behind Seohyun and infront her
Still have Snsd member

Wishing for the best for this couple!
Read more...

Sunday, 8 May 2011

Yongseo Couple Rules

Hai
Siapa peminat Yongseo?
Mari sini dengar cerita

Selepas "berpisah" menjadi pasangan berkahwin
Yonghwa tidak dapat melupakan "isterinya"

Dia menolak semua wanita
Dan mahukan Seohyun sebagai perempuan idaman nyer...

Good For You Yonghwa
Hope You Still In Love With Seohyun

Khas daripada
Read more...

Eoseojusaeyo

Hai...
Dah berhapuk blog ini kan?
Sebernanye busy dengan blog bru 

Hah!
Dah check ke blom blog bru?
Sila singgah dan jangan lupa follow okay??
Read more...

Thursday, 5 May 2011

Follow ye?

Assalamualaikum,
Meh sini rapat-rapat....
Saya ada buat blog baru...
Jangan lupa datang 
dan follow ye?


Itu sahaja nak sampaikan pada hari ini...
Jangan lupa datang melawat ye?

Read more...

Friday, 29 April 2011

Pengalaman Pertama Ku


Assalamualaikum,
Hari ini merupakan kali pertama dalam seumur hidup ku
Bwak keta...
Nervous yang teramat sangat apabila
Pengajarnye lelaki...
Memang berpeluh lah...

Pagi tadi mula-mula
Ada kelas tentang enjin keta
Beritahulah mana radiator, kipas n so on...

Bila kelas ur habis,
Tunggu lah pengajar ur sampai
Tiba-tiba jadi orang pertama blajar 
Pukul 10.14...

Step yang kena patuhi 
1. Betulkan kerusi(dah betul pun, betulkan jugak)
2. Check cermin sisi dan cermin belakang
3. Pakai tali pinggang ( Tali pinggang tadi buat hal, berbelit2)
4. Check window wiper dan signal
5. Free gear ( Gear buat hal tadi)
 Then baru ley start keta...

Disebabkan nervous sesgt,
Handbrake ur kena ulang buat banyak kali 
Dengan wiper...
Pengajar muka macam bengang je...

Then, mula pegang stereng
Round pertama nervouse ar...
Then naik bukit

Lepas beberapa round, 
Memang tak dapat dinafikan
Memang bes gler bawak keta!

Dalam best2 ur,
Kaki langsung tak tekan brek
Pengajar tu yang tekan...
Segan nyer...
huhuhu

Nasib baik gear satu...
Tak laju tak slow sgt...
Nak bawak keta agy...
huhuhu
Read more...

Thursday, 28 April 2011

Aku Seorang Blogger

Assalamualaikum
huhuhu

Dah sebulan dah blog ini wujud
Tapi follower nyer tak jugak meningkat
huhuhu

Maybe apa-apa yang dipostkan
tidak mendapat perhatian umum kot?
huhuhu

Nak wat macam mana ye? 
Adalah jugak ikut tips2
Tapi tak jugak berkesan...

Boring yek blog ini?
Sedihnya....

Tak tahu lah nak wat macam mana bagi bertambah follower...
Follow diri sendiri je lah kot
Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 
 

Designed by: Compartidísimo | Brought to you by Blogger Template Place & Blogger Tutorial
Scrapping elements: Deliciouscraps©